7 Ara 2007

ENSEST !

Bugün sersem gibi kafam. Dün gece seyrettiğim objekif proğramı yüzünden uykum kaçtı. Neden mi? Sapık bir adam, şeyhlik icat etmiş, sapıklığını yaymak için. Adamı izledikçe sinirlerim başıma toplandı. Ve o saf mı desem, büyülü mü desem, geri zekalı mı? ne diyeceğimi bilemediğim kadınlar... Nasıl şeyhim deyip kendinizi verirsiniz bu sapık adama yaa? Hiç mi akıl taşımıyorsunuz siz? Allahım sen bana akıl, fikir ver. Aklım, hayalim almıyor. Ben proğram hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. İzleyin bir sonrakini ve görün sizde.

Sabah kendimi tutamadım, bir arkadaşıma hemen gtalktan saydım, döktüm. Bu gibi konuları konuşabildiğim yegane insan! O da bana sakatlarla alakalı bir şeyler anlattı. Hak verdim anlattıklarına. Şöyle yada böyle ensest ilişkiler, akraba evlilikleri çokça olmakta bizim memleketimizde. Mesela bu bahsettiğim sapık adamın, ilişkiye girdiği kadınlardan pek çok çocuğu olmalı. Birbiriyle kardeş olduğunu bilmeyen, hatta evlilik yapan pek çok insan vardır eminim. Ne oldu şimdi? Bir dolu ensest ilişki, bir dolu kardeş evliliği, bir dolu sakat çocuk!

Neden çoğaldı gerçekten sakat bebek doğumları, hiç düşündünüz mü? Yahu biraz düşünün, düşünün insanlar, düşünün!!!!!!!!!!!! Devlet yetkilileri proğramın kasetini ihbar kabul edip, tutuklamalı adı geçen sapığı.

Uzun zaman önce bir üniversite hastanesinde, tüp bebek tedavisi yapılan kadınlara, eşleri yerine öğrencilerin spermleri enjekte edilmiş diye bir sürü haber çıkmıştı basında. Ben üniversite tümden kapatılır, bütün bu işte çalışan yetkililer görevden atılır, hatta cezalandırılır en ağır şekilde diye beklemiştim ama nasıl olduysa ört-bas edildi. Unutuldu bu da. Nasıl olur bu yaa? İnsaf edin. Irkımız bozuldu işte... Her yerde birbiriyle kardeş çocuklar dolanıyor, kardeş olduğundan habersiz!

Uyanın yaa! Uyanın!!!!

3 yorum:

Bağbozumu dedi ki...

Katre'm
o programa ben de rastladım, ama sadece bir dakika dayanabildim seyretmeye, madem ki sen de dayanamıyorsun oradaki aptal kadınlara, sen de benim gibi yapıp kanal değiştirsene canım.
Sen üniversitediki olaya ensest olarak tepki duyuyorsun ya, ben de 20 yıl önceki bir olayı hatırladım, bir baba kızıyla bir yıl boyunca ilişkiye giriyor ve kız babasından hamile kalıyor, sonra da çocuğu evlatlık veriyorlar. İşin acı taraflarından bir diğeri ise bu annenin de olayı bilmesi ve kızıyla birlikte hiç ses çıkaramaması adama. Sonra adam çok kötü bir şekilde ölüyor. ALLah ona öbür dünyayı beklemeden cezasını bu dünyada verdi, umarım o ve onun gibi ahlaksız yaratıkların cezası mahşerde de çok ağır olur.

Katre dedi ki...

Le Jardinim, konu burada proğrama tahammül edemem değil. Bu kadınların nasıl bu kadar eğitimsiz, cahil olabilmeleri. İnsan mantığının kaul etmediği bir şeyi nasıl körü körüne yapabilir ki?

Bu gece birlikte olduğumuz arkadaşlara anlatıyorum, uyuyamadım bu proğramdan sonra diyorum. Ancak mı gördün, ancak mı haberin oldu bunlardan diyor bana arkadaş. Ya bu kadar aleni şahit olmamıştım biliyordumda...Aptal olmayalım, azıcık farkında olalım diye yazdım bunlarıda buraya..

Ne diyeyim insanları böylesi kullananların Allahım cezalarını tez elden versin...Neden böyle bir toplum olduk biz diye inan -zaten olmayan- uykum kaçıyor.

Özledim seni bu arada..Nerelerdesin sen bakalım?

Adsız dedi ki...

AA NEYMİŞ CANIM MERAK ETTİM DUR BAKICAM BENDE NOT ALDIM VALLA DEDİĞİN GİBİYSE PES DİYORUM