27 Mar 2009

her merhaba elveda da demektir aslında demişti birisi...

Merhabalar...

Dün gözümün bebeğinin doğum günüydü. Kutlama bu sene sınıf arkadaşlarıyla, bir kaç gün ertelemeli yani.

Sanıyorum evlenmemize az kaldı. Pazartesi işlemler tamamlanınca denizim kıyısından az uzakta evlenmiş olacağım. Tuluat'ın da dediği gibi en çok sanırım denizimi özleyeceğim. Hani şu 1 dakikalık mesafede olan, yağmur, kar demeden aklıma estiğinde kıyısında bulduğum kendimi denizim var ya onu özleyeceğim. 6 ay önce oturduğum evden taşınma fikri beni çok üzüyordu. Şimdilerde iyi olacak yürüyüş yapmak için bahanem olacak diyorum. Evimizi gösterdiğim herkes yerini çok beğendiği için içim rahat. İyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum eşimle, pahalıya almışsınız evi diyenlere rağmen.

6 aydır ev arama çabalarımız sonucu öğrendiğim şeylerden en önemlisi benim küçük şehrimde, Başbakanımızın dediği şeylerin çoğunun doğru olduğu. Enflasyon yok bir kere, kriz ise bırak teğeti uğramadan geçmiş, işsizlik yok, para dersen gani:)))) Ev fiyatları 6 ay önce ne ise hala aynı. Dün banka da , yakasında yönetmen yazan şahısla konuşurken çok güldüm. Hakkatten yok benim şehrimde bu dediklerimden yaa. Bana kızanlar olabilir ama ne yapayım şehrimin gerçekleri bunlar:))

SBS sınavı geçene kadar adsl bağlatmayabiliriz bu arada. Evde deli gibi online oyun oynayan bir delikanlı var. Babası hep kendisinin düşünüp oynamaması gerektiğini bulmasını istedi ama olmuyor demek ki. İki ay sanırım internetsiz yapabiliriz;) Kitap okurum belki yerleştikten sonra bol bol:)) (Okuda görelim diyenler mi var aranızda?:))

...

Önce denizimizi özledik
Sonra nefesimizi
Rüzgarımız geldi ardından
Yağmurumuz ıslattı gözyaşımızın yerine
Sahte kahkahamız yerini buruk gülümseyişimize bıraktı
Gözlerimiz uzaklarımıza daldı gitti
Selamımız asılı kaldı gemilerin ardı sıra...

6 yorum:

Handan dedi ki...

Evin çok güzel olacak bence Katrecim. Dediğin gibi yürüyüş yapmaya vesile olacak. Taşınacaksın, herşeyler temizlenecek, ferahlayacak.

Kızımı da kocaman öpüyorum. Doğumgünü kutlu olsun.

devinim dedi ki...

canım ablam seni ve denizini
deniz kokan yüreğini çok seviyorum hayırlı olsun evin sevgiyle kal ablam
rüzagrın seni çok seviyor
egeden selamlar

özii dedi ki...

oyyy ev işin tamam demek ki şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde oturun canım. Yeni bir ev , yeni başlangıçlar iyi gelir benimde taşınasım var ama ev yok !

Arada internet cafeyede yürüyüş yapmayı ihmal etme...Haa bide gitmeden mutlaka konuşalım . Bişii isticem senden :P

Adsız dedi ki...

yeni eviniz sıcacık bir yuva olsun inşaallah...

Katre dedi ki...

Handan, Devinimlerde, Özii ve adsız güzel dileklerinize teşekkür ediyorum. Darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına:)

TuLûAt dedi ki...

Denizden uzakta evlenmek zor zenaat.. Keşke dünyadaki herkese ucuza ve çok vadeye satılacak bir eski deniz feneri olsa idi..
Hayırlı olsun.. Herşey daha güzel olacak..