20 Ara 2011

BİR KİTAP

SEVGİLİ ÖZİİ NİN BLOGUNDAN BİREBİR ALITIDIR!!!LÜTFEN İLGİ GÖSTERELİM...

Geçenlerde kitap konusunda bir ricada bulunmuştum. Ve mümkünse sayfalarınızda paylaşmanızı istemiştim. Ve yine istiyorum. Yine isteyeceğim de . Bu konuda duyarlılık göstererek sayfasında paylaşan Kara Kalem 'e ve bana mail göndererek bilgi veren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.
Öğrencim benden bir öğretmen olarak ricada bulunmuş ve ben , " birşey yapamam " diyemezdim. Böylede bir güvence verdim kendisine. Açıkcası, sizlere güvendim . Sadece 1 kitap bile olsa , bizim küçücük bir katkımız , onların hayatlarında büyük farklılıklar oluşturacaktır.
Özelliklede dedik ki ; "BİR, SIFIRDAN İYİDİR." Senin elindeki bir kitap, Erzurum'da yüz kitap olacak. Erzurum'da o yüz kitap yüz kere yüz gencin dünyasını aydınlatacak. Bu aydınlık yine senin yaşamını aydınlatacak. Senden giden "bir", sana yine geri dönecek "yüz kere yüz" katıyla. Bu ülkenin en büyük düşmanı CEHALET !
* Kendi kütüphanemizden sadece bir kitabımızı gönderebiliriz.
* Olabildiğince arkadaşımıza , "ses getirir mi? " diye düşünmeden duyurabiliriz.
* Yazıyı bloglarımızda paylaşabiliriz.
* Daha da fazlasını yapabilirim, yapmalıyım, yapmak benim görevim ve de borcumdur diyorsanız, bir kitap alarak, "gıcır gıcır bir kitap", onları mutlu edebiliriz.
Adres: HINIS ANADOLU LİSESİ YİBO LOJMANLARI ARKASI ERZURUM / HINIS

2 yorum:

özii dedi ki...

canımsın teşekkür ederim.

Bu akşam öğrencimle telefonda görüştüm. "Hocam bunu duyurmanız bile benim için çok değerli , inanın anlatamam duygularımı " dedi. Umarım ses getirir diyorum.

parka dedi ki...

sen katre katre içime dolansın. canımsın. çok teşekkür ediyorum sana.