28 Kas 2007

Kızlar çaya gelin:))

Neden bilmiyorum ama ilkbaharı özledim ben. Eskisi gibi yağmur, rüzgar dinlemeden yaptığımız piknikleri özledim. Yaşlanıyoruz galiba. Bu kumsalda yürüdüğüm zamanları da özledim ben. O dalgaların kıyıya vurduğu zamanki çıkarttığı sesleri...Handan yaa ne zaman göreceğiz senin memleketin denizini? Gelsene sana bir çay ısmarlayayım. Bu kumsalın az berisinde çok güzel, tam kıyıda, sadece emekli amcaların takıldığı bir kafe keşfettim. Çayı da harika. Üşürsen kapalı bölümü bile var...Le Jardinim sen de gelsene... Dedikodu yaparız:))) Ben size sıcak simitte alırım. İsterseniz ayaklarınızı denize bile sokabilirsiniz. Ben sokuyorum ve biliyor musunuz su ılık olur bu havada. Esereeeeel sende gel:)) Herkes gelsin...Çocuk sen de gel stersen:))Ah ah Hocam olsaydı da o da gelseydi. Ama Hocam beni unutalı çok oldu tabii... Hazır unutmuşken rahatsız etmeyelim şimdi, onpuntolarda falan geziyor şimdilerde. Aaa nerden geldim ben buraya? İçime dokunmuş demek ki unutulmak... Sanal oluvermek...Sağlık olsun...Günaydın herkese...Kızlar siz gelin boş verin unutanları:))))Davetim sonsuza kadar geçerli...

6 yorum:

Handan dedi ki...

Geldim Katrecim geldim :) Günaydın :)

Bağbozumu dedi ki...

Katre'm dertdaşım, canyoldaşım, sevgili arkadaşım........:))))
seni okuyan da dedikoducu biri olduğumuzu düşünecek hani, oysa biz havadan sudan, kuştan kelebekten, arı vızıltısından, akan suyun sesinden bahsediyoruz seninle:)))
Ama söz, Allah ömür verir de kısmet ederse, en yakın zamanda, senin sevgili kumsalındaki bir bankta, ellerimizde simit ve çayla denizi seyredeceğiz birlikte.

Adsız dedi ki...

bende geliimm ama ben çok çay içerim bıktırırım ablam yaa...
ayrıca karamsar olmaa ve yaşlanıyoruz falan deme ben ileri yaş sendromuna girdim zaten bir kaç yıldır şimdide pekiştiriyorum :s off yaa ne sıkıcı bu hayat bitse ya rüya olan bu yaşamak ...
sevgilerimle ablammm

Katre dedi ki...

Handancım hoş geldin:)) Cam bardakta di mi çayın?

Le Jardinim, canım arkadaşım, yaa inşallah en yakın zamanda yudumlarız şu çaylarımızı:))Bak sana yalancı beyaz martıları göstereceğim daha, simiti nasıl havada yakaladıklarını göreceksin dahaaa... Oooo ya İstanbulda da var evette bizim martılar başka;)) Yani dedikodu dediysek tabii ki uçan kuştan, arıdan, böcekten söz ediyoruz:)))Yoksa kim duymuş di mi?

Eylülcüm, ege rüzgarım, seni de beklerim. İçeceğin çay olsun. Desene biz seninle bir demlik çayı bitiririz:))Çay-simit-hoş sohbet...Ayrılmaz üçlü:)))Gel ablacım sende, sensiz olmaz zaten:))

Adsız dedi ki...

Geliyorummm :)

Katre dedi ki...

Çocuk sen neden bu kadar geç kaldın ki?Koş yaa dedikodular bitti çabuuukkkk:))