17 Eyl 2008

başlıksız!

Cern'deki deney ilginç. Çok bilgim yok, olmasınıda istemiyorum doğrusu. Yalnız bildiğim tek şey deney başladıktan 3 gün sonra şehrimde deprem olduğu. Çok korktum. Hemen molozların altında kalacakmışım geldi. Çocuklarımı alıp güvenli bir yere kıvrılıverelim, ceplerime evde ne kadar para bulursam doldurayım... Bunları düşündüm anlık zaman diliminde:) Ölüm korkutucu, can tatlı geliyor demek ki... 17 ağustos depremin de de Amerika'nın parmağı var dendi hep. Ben de dünyanın sonunu onların getireceğini ciddi bir şekilde düşünüyorum açıkcası.

Neyse sıkıcı düşünceler bunlar. Ramazan yoğun ve yorgun geçmekte. Zaman gerçekten de CW 'ın dediği gibi kısalmış bir hayli. Eskiden neler neler yapardım ben sahurdan sonra. Şimdi hiçbir şey yapamadan güneş doğuyor. Ben ise bütün gün uykulu geçiriyorum neredeyse. Şimdi bir mail yazmam gerek uzaklardaki yeğenime. Yarın yine koşturması bol bir gün olacak. Nereye, ne için koşturuyorsam. Yahu ben ev hanımıyım bu kadar koşturmamam lazım:D

Yağmurları özledim derken sabah bir dolu yağmur yağdı. Şimşekler çaktı ard arda. Ödüm koptu yine. Yağmur yağsada hava bu kadar kararmasa...Aydınlık olsa ne güzel olur...du...

7 yorum:

Handan dedi ki...

Ben bayıldım yağmura ve şimşeklere :)

Adsız dedi ki...

Evet, izzet ve azamet ister ki, esbab perdedar-ı dest-i kudret ola aklın nazarında...

özii dedi ki...

Aslında bende itiraf etmeye çekiniyorum ama bu deney beni de korkutuyor . 20 Ekim' den sonra farklı şeylere tanıklık ececekmişiz gibi hissediyorum.
Dilerim sadece bilim adına güzel gelişmeler olsun . Yoksa yaşayacak bir dünyamız daha yok!!

Adsız dedi ki...

CW'cin yesin seni sende olayı güzel izah etmişsin canım. Her daim değer bilerek yaşamak dileğiyle nede olsa zaman kısaldı :)

Handan dedi ki...

Kızım bak deney ertelendi :) Sen nerelere kayboldun :)

Katre dedi ki...

Hastayım yaa..Deney de ertelenecek tabii ben müdahale ettim :)))) Ne bu ya deprem oluyor habire, istemiyorum...

Adsız dedi ki...

Bilim adına yapılan, kendilerini kanıtlama adına yapılan şeylerin aslında insanlığa ve dünyamıza hazırlanan sonun kaçınılmaz olduğunun da bilincindeler de bu insanlar.Nedir bunların amacı.Anlamıyorum, anlayamıyorum.
Hiç içaçıcı şeyler değil.canım sıkılıyor benim de çok.