2 Eki 2011

hayali yaşamak...

Bazen, başka insanları senin hayalini yaşarken izlersin. Ben bu akşam onlardan birini yaşadım. Köyde, son derece konforlu, deniz manzaralı bir evde, 4 köpekleriyle, sayamadığım tavuklarıyla, bu sene nadasa bıraktıkları ufak tarlaları, dalından meyva kopartıp yedikleri bahçeleriyle, 4 çocuklu, babaanneli-dedeli kalabalık yaşamlarıyla, bir zamanlar ki hayalimi izledim.

Kalabalık arkadaş grubuyla gittiğimiz ziyaretimiz beni son derece mutlu etti. Giydik hırkaları, sarındık şallara, üşümemize rağmen inatla oturduk bahçede. Kah kayan yıldızları izledik, kah deniz manzarasını. Patlayacak gibi de yedik , içtik ayrılana kadar. Sohbetler keyifliydi, ortam harikaydı. Eken kalkarız diyerek gittiğimiz bu güzel yerden gece yarısı ancak ayrılabildik :))

Hayalini birilerinin yaşamasını izlemek güzel bir şeymiş ona karar verdim ben bu gece, içinde sende zaman zaman yer alabiliyorsan... Başka bir hayalimde, başka birilerini izleyebilmeyi dört gözle bekliyorum:))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

buradaymışsınız :) blogcudan aklıma geldiniz,ayda yıld abir girip eskiyi hatırlarken sizi de hatırladım ve buraya kadar düştü yolum,yazdığınızı okumak yeniden hoştu,yıllar sonra bir kalabalık içinde ,heyyy.... diye seslenen tanıdık bir ses gibi...
koyubeyaz ben.burada hesabım yok keşke face kullanıyor olsanız :)

Katre dedi ki...

merhaba koyubeyaz:))sizi görmek ne hoş, eski bir dostu görmek, sese sesle karşılık vermek çok güzel:))çok zor birşey değil blogspotta hesap açmak. ben de blogcuyu kapattıklarında açmıştım galiba burasını. yerimiz belli olsun diye arada bir yazıyorum işt:) yoksa eskisi gibi pek yazma hevesi ve isteği yok. ama sizi gördüğüme sevindim ^_^ arada görüşelim böyle:))